Savjetovanje o zakonodavnom okviru sustava javne nabave

Zagreb - Potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar gospodarstva, rada i poduzetništva Damir Polančec, 30. listopada 2008 u 9.00 sati, otvara savjetovanje „Novine u sustavu javne nabave – Izmjene i dopune Zakona o javnoj nabavi i Zakon o javno-privatnom partnerstvu“ koje zajedno organiziraju Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva i Agencija za promicanje izvoza i ulaganja.

Savjetovanje pod nazivom

„Novine u sustavu javne nabave – Izmjene i dopune Zakona o javnoj nabavi
i Zakon o javno-privatnom partnerstvu“


održat će se 30. listopada 2008. godine s početkom u 9.00 sati, u hotelu Westin,Kršnjavoga 1, Zagreb.

Savjetovanje obuhvaća teme koje predstavljaju sustav javne nabave, uključujući i pitanja javnog privatnog partnerstva. Namjera je upoznati širu javnost sa značajkama sustava javne nabave u gospodarstvu kao i ciljevima koji se njome mogu postići.

Na savjetovanju će sudjelovati stručnjaci u sustavu javne nabave, obveznici primjene Zakona o javnoj nabavi i Zakona o javno-privatnom partnerstvu, ponuditelji, ali i svi oni koji sudjeluju u sustavu javne nabave.

Sudionici savjetovanja će biti upoznati sa novinama u Zakonu o javnoj nabavi, a kroz radionice na različite teme bit će obrađeni praktični primjeri na svim područjima koje čine sustav javne nabave.



Najave