Susret predsjednice Vlade Kosor i američkog predsjednika Obame u Pragu

Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor susrest će se 8. travnja 2010. godine u Pragu s predsjednikom Sjedinjenih Američkih Država Barackom Obamom. Susret će se održati tijekom radne večere predsjednika Baracka Obame s premijerkom Kosor i drugim predsjednicima država i vlada zemalja srednje Europe.
Toga dana u Pragu će biti potpisan i novi Ugovor o START programu o razoružanju između Sjedinjenih Američkih Država i Ruske Federacije.
Tehničke informacije za predstavnike medija koji žele pratiti ovaj događaj:
Molimo novinare i ostale djelatnike medija da se, ukoliko žele pratiti cijeli program u Pragu, akreditiraju u veleposlanstvu Sjedinjenih Američkih Država u Pragu, na e-mail adresi StehlikovaH@state.gov . U zahtjevu za akreditaciju potrebno je napisati ime i vrstu medija, ime i prezime, status unutar medija, broj putovnice. Isto tako molimo da Uredu za odnose s javnošću Vlade RH, na e-mail adresu sandra.puhovski@vlada.hr, dostavite na znanje zahtjev za akreditaciju.


Isto tako napominjemo da će baza hrvatskim medijima u Pragu biti veleposlanstvo Republike Hrvatske, gdje se očekuju izjave predsjednice Vlade Kosor prije i nakon susreta s predsjednikom Obamom. Detaljnije informacije novinarima koji će pratiti boravak predsjednice Vlade Jadranke Kosor u Pragu proslijedit ćemo naknadno.



Najave