VladaUp o sustavu e-Građani i digitalizaciji javne uprave

Slika /Vijesti/2015/listopad/28listopada/e-Građaniweb.jpg2.jpg

Tema Tweetupa koji će se održati u srijedu, 4. studenog u 18 sati bit će projekt e-Građani, koji je od strane Partnerstva za otvorenu vlast proglašen najboljim u Europi. Građani će pitanja, osim uživo u Vladi, moći postaviti i uz hashthag #eGrađani. Bit će osiguran i internetski prijenos uživo.

Što građani trenutno mogu obaviti u sustavu e-Građani te koje će usluge iduće biti integrirane u sustav samo su neke od tema o kojima će govoriti Tomislav Vračić iz Uprave za e-Hrvatsku (Twitter račun: @tomvracic). 

VladaUp je inačica popularnih okupljanja korisnika društvene mreže Twitter u organizaciji Vlade Republike Hrvatske. Moderator ovog VladaUp-a bit će urednik portala Netokracija Ivan Brezak Brkan (@ivanbrezakbrkan).

S obzirom na to da je u sklopu VladaUp-a predviđeno i neformalno druženje, zainteresiranim tviterašima savjetujemo da dođu u Banske dvore do 17:30 sati.

Prijenos VladaUp-a o e-Građanima s Tomislavom Vračićem moći ćete pratiti i putem video prijenosa na sljedećoj poveznici: https://youtu.be/9L6mrtcpmsA

Molimo vas da dolazak na tweetup potvrdite putem sljedećeg obrasca:

Pisane vijesti