Nastavljeni pregovori Uprave Sljemena i Sindikata PPDIV-a

Na današnjem sastanku između predstavnika Uprave Sljemena d.d., Sljeme Trgovina i usluge d.o.o., Sljemena TSH d.o.o. i Sindikata PPDIV-održanom u Uredu za socijalno partnerstvusuglašen je tekst nagodbe u cilju ispunjenja dogovorenih i dospjelih obveza prema radnicima i drugim vjerovnicima.

Na današnjem sastanku između predstavnika Uprave Sljemena d.d., Sljeme Trgovina i usluge d.o.o., Sljemena TSH d.o.o. i Sindikata PPDIV-a, održanom u Uredu za socijalno partnerstvo, usuglašen je tekst nagodbe u cilju ispunjenja dogovorenih i dospjelih obveza prema radnicima i drugim vjerovnicima.

U vezi tri preostala otvorena pitanja razgovori predstavnika većinskog vlasnika Finagre, Uprave Sljemena d.d. i pripadajućih društava i predstavnika Sindikata PPDIV-a nastavit će se večeras u 22,00 sati u Uredu za socijalno partnerstvo. Tom prilikom razmotrit će se prijedlozi u vezi potrebnih odluka Nadzornog odbora Sljemena d.d. koje su vezane za financijske odluke i ispunjavanje utvrđenih rokova provedbe radnji utvrđenih nagodbom te u vezi predloženog jamstva u vidu ustupanja prava prvenstva hipotekarnog upisa radnicima na nekretninama.



Pisane vijesti