Plenković: Interes građana za cijepljenje je pao, moramo svi uložiti napore da se broj cijepljenih poveća

"Nemojte oklijevati, cijeli svijet se cijepi, cijela Europa se cijepi, Hrvatska je turistička zemlja, najbolji način zaštite je da budemo što više kao društvo cijepljeni, na taj način ćemo biti privlačniji i sigurniji za dolazak stranih turista", poručio je danas premijer Andrej Plenković i još jednom pozvao sve da se cijepe što prije.
18.06.2021.
Bavimo se temama važnim za Hrvatsku, a ne trivijama i uvredama.Svatko tko želi podržavati vladajuću većinu je dobrodošaoPredsjednik Vlade Andrej Plenković izvijestio je danas da je sa saborskim zastupnikom Silvanom Hreljom dogovorio Protokol o razumijevanju i suradnji koji će trajati cijeli mandat, a ključno područje suradnje je poboljšanje prava umirovljenika i borba protiv siromaštva. "Radimo ono za što su nas građani birali, a to je baviti se onim što je važno, a ne trivijama i uvredama", poručio je. 18.06.2021.
Divulje: Sustav spreman za početak protupožarne sezonePredstavnici Vlade, vatrogasaca i vojske poručili su u ponedjeljak u Divuljama na početku protupožarne sezone da su se uvjerili u spremnost Operativnog vatrogasnog zapovjedništva, ključnog osoblja i cijelog vatrogasnog sustava za sezonu koja je pred nama. 21.06.2021.

Događanja

O Vladi