Pavic Marko

Vezane vijesti

Pronađeno 4 vijesti.
Ministar Pavić za HRT: Nadamo se da će se otvoriti neka druga opcija, ali u slučaju stečaja Vlada će zaštititi radnike Ministar rada i mirovinskog sustava Marko Pavić gostujući u središnjem Dnevniku HRT-a govorio je o Vladinoj odluci o neprihvaćanju predloženog restrukturiranja brodogradilišta Uljanik, njenoj otvorenosti za traženje dodatnih rješenja i modelima pomoći radnicima u slučaju stečaja.
  28.03.2019. | Pisane vijesti
Predsjednik Vlade: Program ZAŽELI omogućit će smanjenje broja nezaposlenosti žena i osigurati skrb starijim sugrađanima

Nakon 2. sastanka sa županima, predstavnicima Udruge gradova i Udruge općina te predsjednikom Odbora za lokalnu (regionalnu) samoupravu u Hrvatskom saboru, predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković u Požegi je sudjelovao u predstavljanju Programa za zapošljavanje žena  „ZAŽELI“. 

03.07.2017. | Pisane vijesti
Ministar Pavić: Mjere aktivne politike zapošljavanja daju rezultate

Ministar rada i mirovinskog sustava Marko Pavić na današnjoj konferenciji za medije održanoj u Banskim dvorima, govorio je o implementaciji programa Garancija za mlade 2017. i 2018. i mjerama aktivne politike zapošljavanja. 

29.06.2017. | Pisane vijesti
Potpredsjednica Dalić i ministar Pavić s ministrom rada i socijalnoga sustava IranaPotpredsjednica Vlade Republike Hrvatske i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta Martina Dalić i ministar rada i mirovinskoga sustava Marko Pavić sastali su se danas, u Banskim dvorima, s ministrom rada i socijalnoga sustava Islamske Republike Iran Alijem Rabieijem. 26.06.2017. | Pisane vijesti