DORH napad na Vladu ocijenio terorističkim činom, sumnjam da Bezuk nije imao pomagače

Premijer Plenković najavio je da će projekt izgradnje vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Jelsa - Vrboska - Basina - Stari Grad, vrijedan 437 milijuna kuna, biti ostvaren do kraja 2023. godine. "Razgovaralo se i o nastavku projekta koji povezuje u smislu cjevovoda vodnu povezanost između Jelse i Sućurja i svih mjesta u tom dijelu otoka, kao i o projektu elektrifikacije onih dijelova otoka Hvara koji još nisu elektrificirani", kazao je i dodao kako će Vlada i dalje pomagati te projekte.
23.07.2021.
Novim zakonom o obrazovanju odraslih bolje odgovaramo potrebama tržišta rada Usvajanjem Nacrta prijedloga zakona o obrazovanju odraslih na današnjoj je 70. sjednici Vlada inicirala značajne promjene u sustavu obrazovanja odraslih, poglavito u usklađivanju obrazovnih programa s potrebama tržišta rada i kvaliteti provedbe programa obrazovanja. Osigurane su dodatne potpore poduzetnicima iz Sisačko-moslavačke županije od 7,6 milijuna kuna te je, uz opetovani apel za cijepljenje građana protiv COVIDA-19, uveden i novi set pooštrenih mjera. 22.07.2021.
Strože mjere na Jadranu, ograničen broj okupljenih s covid potvrdom na tisuću osobaZa dio Hrvatske od ponedjeljka na snagu stupaju strože epidemiološke mjere, u pet županija, Novalji, Senju i Karlobagu broj okupljenih bez covid potvrda ograničava se na 50 osoba, a na događajima na kojima osobe imaju covid potvrde može biti tisuću osoba.   23.07.2021.

Događanja

O Vladi