Ovo je velika godina isporuka, Schengena, eurozone i Pelješkog mosta

Napravili smo platformu, okvir za razvoj novih ideja, za informiranje o politikama, zakonskim prijedlozima i projektima, kao i za usuglašavanje stavova središnje  vlasti s jedinicama lokalne i područne samouprave, rekao je predsjednik Vlade Andrej Plenković u uvodnom obraćanju na sastanku sa županima i predstavnicima Udruge gradova i Hrvatske zajednice općina održanom u Slunju.
05.07.2022.
Otvorena nova zgrada zagrebačke gruntovnice. Zemljišne knjige važne za gospodarstvo i pravnu sigurnostPremijer Andrej Plenković danas je prilikom otvaranja novih prostorija Zemljišnoknjižnog odjela Općinskog građanskog suda izjavio da su zemljišne knjige važne za sve što radimo u pravosuđu i poslovnom okruženju, ali i zbog poštovanja temeljnog načela pravne sigurnosti. 05.07.2022.
Dvanaest održanih sastanaka govori o visokom stupnju povjerenja između Vlade i županijaNakon sastanka sa županima i predstavnicima Udruge gradova i Hrvatske zajednice općina održanom u Slunju predsjednik Vlade Andrej Plenković u razgovoru s predstavnicima medija zahvalio je svim sudionicima sastanka na vrlo konstruktivnoj raspravi koja je još jednom potvrdila svrhovitost sustavnoga dijaloga između Vlade RH i svih hrvatskih županija koji se provodi od prosinca 2016. godine. 05.07.2022.

Događanja

O Vladi