Potpredsjednica Kosor s članovima Hrvatske paraolimpijske atletske reprezentacije

Povjerenstvo za osobe s invaliditetom Vlade RH, na čelu s potpredsjednicom Vlade Jadrankom Kosopozdravilo je danas članove Hrvatske paraolimpijske atletske reprezentacije koji su sudjelovali na Svjetskom prvenstvu u atletici za osobe s invaliditetom održanom od 2. do 10. rujna u nizozemskom gradu Assenu i Međunarodnim atletskim juniorskim igrama održanim krajem kolovoza 2006. godine također u Assenu.

Povjerenstvo za osobe s invaliditetom Vlade RH, na čelu s potpredsjednicom Vlade Jadrankom Kosor, pozdravilo je danas članove Hrvatske paraolimpijske atletske reprezentacije koji su sudjelovali na Svjetskom prvenstvu u atletici za osobe s invaliditetom održanom od 2. do 10. rujna u nizozemskom gradu Assenu i Međunarodnim atletskim juniorskim igrama održanim krajem kolovoza 2006. godine također u Assenu. U izaslanstvu Hrvatske paraolimopijske atletske reprezentacije bili su seniori Marija Iveković (zlatna medalja u skoku u dalj i brončana medalja u bacanju diska) i Vedran Lozanov (zlatna medalja za utrku na 5000 metara), juniori Marija Mikulić (zlatna medalja za utrku na 400 i 800 metara), Branimir Budetić (zlatna medalja u bacanju kugle i srebrna medalja za utrku na 400 metara), Kristina Ivanković (zlatna medalja u bacanju kugle) i Kristina Škrlec (brončana medalja u bacanju kugle), te izbornik reprezentacije Branko Omazić.
Čestitajući atletičarima reprezentativcima na uspjesima i osvojenim medaljama potpredsjednica Kosor napomenula je kako će i u idućim natjecanjima imati punu potporu hrvatske Vlade i Povjerenstva za osobe s invaliditetom. Također je podsjetila kako je Vlada prošli tjedan donijela odluku o dodjeli nagradnih financijskih sredstava atletičarima seniorima Mariji Iveković i Vedranu Lozanovu, za osvojene medalje na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u atletici za osobe s invaliditetom.




Pisane vijesti